Post by mettretithtitung on Feb 7, 2022 21:51:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats generator tokena ▞▞▞
▞▞▞ Mother Simulator: Virtual Baby 2022 version ▞▞▞
Ova igrica je pre dobra,ma psa i kao da si u stvarnom životu👍👍👌
U redu je ali se ne učitava pa ne vidim NIŠTA 😭. Također ne volim kad bebi dam mlijeko ili cuclu iskoči reklama.
Ima puno reklama ali inače je jako dobar
Мама Симулятор Уход за Малышом Симуляторы yje
To je stvarno sjajna igra. Rijetko dobivam reklame, a dvorište je super. Jedino što sam skoro na 100. razini, a još uvijek nisam dobio dvoranu. Također, razine se počinju ponavljati. Samo budite sigurni da imate dvoranu na razini 100. Razine su dosadne, a da se nemate čemu veseliti. Možda možete postaviti postavke tako da možete isključiti svoju kćer i gošću koja uzdiše/kaže mama. SUPER je neugodno.
Nije mi dozvolilo da učinim ništa kada sam vidio ovu igru na Google play storeu, htio sam je provjeriti, ali onda sam shvatio da je tako glupa
Ova je aplikacija neugodna, ruši se i traje vječno učitavanje. Ovo je užasno kada sam u igrici, uvijek reagira tako dosadno i tako je zaostajanje dosadno, a joystick je nekako teško dostupan da ne mogu rotirati kameru
Kad odem u dvorište i kliknem play, ili ponovno pokreće moj telefon ili me vraća na početni ekran, to se događa stalno, ne mogu igrati izazove
Volim ovu igru, dobra je igra, ali pitate zašto 3 zvjezdice? Pa... trebali biste staviti više mjesta za stavljanje bebe.. a ja ne znam gdje su ključevi od dvorišta, pa molim da promijenite igru malo po mom mišljenju. Osim toga što mislim da je ova igra nevjerojatna, toplo preporučujem da sami nabavite igru
U redu je, pretpostavljam, ali još uvijek je nevjerojatna od početka, nema puno dodataka i stvarno super, to je igra koja istječe doživotno. zabrlja novi passy firer i onda ga opet želi Volim ovu igru o iako su neki dodaci ludi, uživam u ovoj igri i podržavam je zato sam joj dao ⭐⭐⭐⭐⭐
Dobro je, ali ako imate vremena, možete li napraviti ažuriranje kao što je pustite nas van??
Ova igrica je iritantna, jast visi......... Samo telefon ne radi pa će Mach objesiti Mrzim ovo i molim te ne preuzimaj ovu igru 😠 Nisam igrao samo y jer ova igra je taj Mach visi i iritira
Užasno iskustvo. Svaki put kada igram, krećem se brzo, ali ako se razina zadatka malo smanji, gubite sve. Igra nije u tome da vas obuči kao majku, čak ni da se opustite. Samo te nervira.
Ova igra je dobra, ali ima previše dodataka nakon svake 1 minute postoji reklama koja me uznemirava pa molim da je popravite za 5 mjeseci
To je loša igra za mnoge dodatke i ne daje vam vremena
Volim ga, ali kad dođete do zadnjeg dijela, ne miče se, mrzim ga
Ova aplikacija je tako dobra, ali način na koji beba želi svirati životinjski zvuk ne mogu odgovoriti čiji zvuk tih životinja, omg, ali hvala što ste napravili ovaj uzrok ako mi je dosadno i nemam opterećenja, igram ovo hehe thnk u☺️☺️
<3 igra Ja i meh sestra imamo igru i ona je apsolutno obožava, nastavite raditi sjajne igre poput ove, ali jedina stvar nije u redu je količina reklama! glupo je! Molim vas, nemojte mi dopustiti da ga ocijenim jednom, promijenite to ako možete samo brzo
เมืองทำอาหาร: เกมทำอาหารและเชฟ อาร์เคด euv
🏃🏻👶🏻❤️❤️😍😍🥰🥰🤩🤩😊😊🤗🤗🤗
Mutter Simulator: Babypflege Simulation xegd
Jako lijepa obiteljska igrica promijenio sam i telefon ali sam je skinuo na svoj mobitel volim ovu igricu moja sestra i brat također vole ovu igricu ne sadrži reklame ili novac uvijek ću biti s tobom 😊😊
Cool igrica 👍😁 ali ima puno reklama 🐺😭😤😬🙄 ali isprobaj
Mama simulator ima ažuriranje ovo je najbolja igra koju biste trebali isprobati. Znao sam da će izaći božićno ažuriranje i bio sam super sretan i tako sam, ali to je vrijeme od 5 sati, ali sam tako ljut jer sam nisam imao otključan hodnik i mrzim ovu igru nula od 10, oprosti Mario, ali probao si svoje guzice
Lijepo, sviđa mi se, ali ima toliko oglasa
Pa volim ovo, jako volim, dečko na videu je tako zgodan bot da žena izgleda kao rak🦀😂
Ova igra je nevjerojatna i zabavna za igranje! Ali.. 2 sobe jednostavno neće otključati dvorište i dvoranu, mislim da nije gotovo, ali jednostavno nije tako zabavno nakon razine 60😔
Ako volite reklame ova igra je za vas ima toliko reklama da me ubija 😂
Svidjela mi se igra, ali zbog previše reklama moram dati 2 zvjezdice jer sam jako iritiran reklamama. Like.....oglasi svakih 10 sekundi su previše neugodni.
Ista stvar kao i u prošloj recenziji. Mrzio sam sve oglase koji su se pojavljivali svaka 2 gumba na koje sam kliknuo. POPRAVI ILI ĆU GA DEINSTALIRATI!😡😡😡
Ova igra je jako dobra.
Trebao bi dodati ovo. Imam toliko ideja je 1.samo dodaš da možeš ostaviti bebu negdje 2.dodati neko mjesto ili kat i maksimalno je 3 kata koštati 10000 novca 3.napraviti manje oglasa 4.napraviti neku igru uloga u vrtu 5.izvan načina rada prve osobe 6.možete nahraniti bebu bilo čime 7.produžiti vrijeme 8.učiniti da možete otići na neko mjesto rabljenim automobilom da odete u trgovački centar ili supermarket 9.natjerajte bebu koja plače duže da ga zaustavite da uzmete nešto dječja hrana ili igračka 10.dodaj školu To su moje ideje, trebali biste to napraviti
Ovo je najbolja igra koju sam ikad igrao, ali me nerviraju reklame
Stvarno mi se sviđa igra, zapravo je nevjerojatna ali meni i možda nekima je teško pronaći dvoranu i kada ćeš dobiti muža?
Izgubiti
Bolje je na kompu
IMAO sam ovu aplikaciju na svom telefonu i konačno sam dobio skoro sve sobe i jednog dana je moj rođak izbrisao aplikaciju s mog telefona i ponovo sam je preuzeo i nije se spasila. Svidjela mi se aplikacija i ne mogu pronaći neku sličnu Ocijenio bih deset od deset Da je spasilo
WOW naj BoLJA IgRica